Praktijk voor Integrale Geneeskunde

Behandeling & Tarieven

Behandeling is maatwerk
Ieder mens is anders en reageert op zijn eigen wijze op een verstoring van het natuurlijk evenwicht. In deze unieke boodschap van ieder mens schuilen de aanwijzingen over de behandeling. Een homeopathisch geneesmiddel past bij een mens zoals een sleutel in een slot past. Hartcoherentie en bioresonantie bieden veel mogelijkheden, zowel als losstaande behandeling of in combinatie met homeopathie. Daarom is een goede voorbereiding op het eerste consult van belang. Onderwerpen die tijdens het eerste gesprek aan de orde kunnen komen:

  • Complete beschrijving van de klacht: wanneer opgetreden, onder welke omstandigheden, eventuele oorzaak, wat voelt u precies.
  • Overzicht van alles wat u in het verleden heeft gehad aan klachten en ziekten en hoe deze behandeld zijn van medicijn tot operatie.
  • Hoe functioneert u op de volgende gebieden: transpireren, warmte of kou, slaap, ontlasting, urinelozing, seksueel?
  • Hoe is uw eetpatroon? Heeft u een uitgesproken voorkeur of afkeer van bepaalde voedingsmiddelen? Krijgt u klachten door voedingsmiddelen?
  • Uw karakter en met name uw gevoeligheden zijn belangrijk. Waar reageert uw sterk op? Welke omstandigheden of welk gedrag van mensen roept in u een sterke reactie op? Kunt u verdriet, boosheid en angst voelen en uiten?
  • Het kan zijn dat u onverklaarbare of merkwaardige verschijnselen of gevoelens hebt. Dit soort gegevens is juist belangrijk voor de keuze van een homeopathisch geneesmiddel. Aarzel niet om daarover te vertellen.

Eerste consult:
€ 120,-
Tijdsduur: minimaal één uur, langer indien nodig.

Vervolgconsult:
€ 60,- per half uur
€ 30,- per kwartier
Tijdsduur: in overleg, afhankelijk van de behandeling.

Vergoeding
Een aanvullende verzekeringen vergoedt vaak een gedeelte oplopend tot honderd procent van de kosten, altijd tot een maximum bedrag per jaar. Wim Sluijs is lid van de VHAN/AVIG.

Contact:
WIMSLUIJS_contact_icoontjes