Praktijk voor Integrale Geneeskunde

Bioresonantie

De werking van bioresonantie kan eenvoudig worden uitgelegd met de werking van de zon.
Door het contact van onze huid met zonlicht onder ideale omstandigheden wordt deze bruin. De verkleuring komt tot stand door de ultraviolette straling, die onderdeel uitmaakt van zonlicht. Ultraviolet licht bezit een bepaalde golflengte die in staat is te resoneren met de golflengte in ons lichaam die pigmentvorming stimuleert.

Bio en Resonantie
Wanneer we ons te lang blootstellen aan de ultraviolette straling van de zon worden we rood in plaats van bruin. De frequentie van de trilling van de ultraviolette straling van buitenaf en de trillingsfrequentie in het lichaam is niet meer in balans. Vandaar ook de naam bioresonantie. Bio staat voor het natuurlijk proces en resonantie voor het resoneren van twee stralingen op dezelfde frequentie. Een ‘verkeerde’ frequentie heeft geen resonantieplek in het lichaam en daardoor ook geen effect.

Geluids- en elektromagnetische trillingen
Op menselijk niveau zijn vooral de geluids- en elektromagnetische trillingen van belang, zoals het licht en radiogolven. Als ons lichaam uit balans is door al deze trillingen, kan de energie niet meer doorstromen. Het gevolg is dat organen niet meer werken zoals het hoort met daaruit voortkomende klachten en ziektes.

Bioresonantie apparaat
Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Deze elektrische stroompjes of trillingen kunnen buiten het lichaam worden gemeten door een bioresonantie apparaat. Door het uitzenden van deze trillingen kan het storingen in ons lichaam traceren en opheffen.

Toepassing
Elke ziekte in ons lichaam veroorzaakt onregelmatige trillingen. Daarom kan bioresonantie toegepast worden bij uitlopende aandoeningen of ze nu acuut of chronisch zijn. Voordat de behandeling gestart wordt, moet het duidelijk zijn waar de klachten vandaan komen. De behandeling is gericht op het opheffen van de blokkades (negatieve energie), zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer gaat functioneren. Met als resultaat dat de klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.

Contact:
WIMSLUIJS_contact_icoontjes